Χίλιες και μια νύχτες πολυτέλειας στο Αμπού Ντάμπι


ABU2

Ανακαλύψτε την αραβική φιλοξενία στο Αμπού Ντάμπι επιλέγοντας για τη διαμονή σας το υπερπολυτελές Emirates Palace!

Στις ακτές του Περσικού Κόλπου, το μοναδικό αυτό κατάλυμα προσφέρει θέα που κόβει την ανάσα στον ιδιωτικό του κόλπο, ενώ εκτείνεται σε μια 1,3 χιλιόμετρων ιδιωτική παραλία.

Το όνομα του είναι συνώνυμο της πολυτέλειας, με το κεντρικό του κτίριο να εκτείνεται σε μήκος μεγαλύτερο του ενός χιλιομέτρου από τη μια πτέρυγα στην άλλη.

Η πολυτέλεια 5 αστέρων, στην καρδιά του Αμπού Ντάμπι, είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο επισκέπτης θα αντικρίσει το μεγαλοπρεπές κτήριο, που θυμίζει παλάτι και τους όμορφα διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους.

Τα 394 δωμάτια και οι σουίτες είναι διακοσμημένα με πολυτελή υφάσματα, κομψά έπιπλα και μαρμάρινα μπάνια, ενώ όλοι οι επισκέπτες έχουν στη διάθεση τους 24-ωρη υπηρεσία μπάτλερ και δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ανακαλύψτε τον πολυτελή τρόπο ζωής κατά τη διαμονή σας σε ένα από τα δωμάτια και τις σουίτες, απολαμβάνοντας την θρυλική αραβική φιλοξενία.

Τα Diamond δωμάτια προσφέρουν μαγευτική θέα στη θάλασσα, τα Pearl έχουν θέα στον τροπικό κήπο, τις πισίνες και την παραλία με τη χρυσή αμμουδιά, ενώ τα Coral στον ορίζοντα του Αμπού Ντάμπι και στους εντυπωσιακούς κήπους του Emirates Palace.

Απολαύστε το φαγητό και το ποτό σας σε ένα από τα 14 εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και σαλόνια του resort επιλέγοντας τοπικές ή ευρωπαϊκές γεύσεις.

Το Anantara Spa θα σας μεταφέρει αμέσως σε μια άλλη σφαίρα, όταν φτάσετε για τη θεραπεία σας . Εδώ θα έχετε την εμπειρία της εξαιρετικής χαλάρωσης, χάρη στις θεραπείες που στοχεύουν σε μια αίσθηση ισορροπίας και ηρεμίας.

Το spa αντλεί έμπνευση από την πλούσια πολιτιστική παράδοση του Αμπού Ντάμπι και τη φυσική ομορφιά του Emirates Palace.

Σε περισσότερα από 100 εκτάρια διαμορφωμένους κήπους, το Emirates Palace προσφέρει αποκλειστική παραλία, δύο πισίνες, γήπεδα τένις, κρίκετ, γήπεδο ράγκμπι και ποδοσφαίρου, γυμναστήρια και spa.















ΠΗΓΗ: newsbeast.gr
http://attikipress.gr/hilies-kai-mia-nihtes-politeeleias-sto-abu-dabi/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια